Boos Blocks sfeerfoto

Boos Blocks

De snijplanken en hakblokken van Boos Blocks zijn vervaardigd uit Noord-Amerikaans esdoornhout en walnoothout. Dit hout heeft een warme uitstraling, is mesvriendelijk en heeft de juiste hardheid om diepe kerven tegen te gaan. Voor de producten van Boos Blocks worden bomen op een verantwoorde wijze gekapt en aangeplant.
Boos Blocks sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Boos Blocks

Boos Blocks kopen?
Met meer dan 125 jaar ervaring en continu ingespeeld te hebben op de vraag van de markt, is John Boos & co uitgegroeid tot een primaire leverancier van houten hakblokken en snijplanken. Door de jaren heen is het ontwerp van de snijplanken en hakblokken met succes aangepast aan de veranderingen en trends in de markt. Het huidige assortiment bevat planken van diverse soorten hout, zoals het donkere walnoothout uit de Walnut Collectie en de lichte, esdoornhouten planken uit de Classic, ProChef en ChefLite series. Boos Blocks snijplanken en hakblokken koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Boos Blocks bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Boos Blocks snijplanken en hakblokken en alles voor het onderhouden van uw planken. Iedere snijplank heeft zo zijn eigen kenmerken, zoals de Prepmaster serie, waarbij de planken voorzien zijn van een sapgeul en een roestvrijstalen opvangbakje voor snijresten. Het grootste assortiment Boos Blocks vindt u in één van onze kookwinkels of online via www.kookwinkel.nl. Voor vragen en advies staan onze collega’s u graag te woorden in onze kookwinkels en via onze klantenservice.