Boot Koffie

Boot Koffie

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u natuurlijk ook Boot Koffie. De koffiebonen zijn afkomstig uit 18 diverse landen van Panama en Peru tot Kenia en Brazilië en zorgen zo voor ruim 30 verschillende koffiesoorten. U kunt ervoor kiezen de koffiebonen zelf te malen of dit door uw espressomachine te laten doen, maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om de koffiebonen in de kookwinkels of voor het versturen te laten malen.
 
Boot Koffie
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Boot Koffie

Boot Koffie kopen?
Sinds 1973 produceert Boot Koffie in samenwerking met koffieboeren koffie van de hoogste kwaliteit. Boot Koffie streeft naar excellentie en vakmanschap en ze geloven dat je dit kunt proeven in iedere kop koffie. Het bedrijf selecteert zelf hun plantages en hebben rechtstreeks contact met de koffieboeren. In samenwerking met de koffieboeren draagt Boot Koffie bij aan de verbetering van de levensomstandigheden. Zo geniet u van de lekkerste kop koffie en de boeren van steeds betere scholing en huisvesting. Het selecteren, roosteren en proeven van koffiesoorten is een zeer specialistisch werk, waarbij vakmanschap en kennis hard nodig zijn.
Boot Koffie bij kookwinkel Oldenhof
Boot Koffie vindt u uiteraard ook bij kookwinkel Oldenhof. De koffiebonen zijn afkomstig uit 18 diverse landen van Panama en Peru tot Kenia en Brazilië en zorgen zo voor ruim 30 verschillende koffiesoorten. U kunt ervoor kiezen de koffiebonen zelf te malen of dit door uw espressomachine te laten doen, maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om de koffiebonen in de kookwinkels of voor het versturen te laten malen. Wilt u advies over Boot Koffie? Kom dan langs in één van onze kookwinkels of bekijk de diverse koffiesoorten op www.kookwinkel.nl. Wij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte kop koffie voor u.