Header Boska

Boska

Boska, opgericht in 1896, richt zich volledig op producten voor kaas. Zij zorgen ervoor dat u optimaal van diverse soorten kaas kunt genieten. Zo biedt Boska bijvoorbeeld kaasraclettes, kaasplanken, kaasmessen en kaasschaven aan voor een optimale beleving. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime Boska collectie.
Boska

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Boska

Boska kopen?
Het familiebedrijf Boska is in 1896 opgericht door Willem Bos in het Nederlandse dorp Bodegraven, vlakbij Gouda. De missie van Boska is de wereld laten zien hoe lekker kaas is. Met ruim een eeuw vakmanschap op de teller verkoopt Boska zijn producten nu in 85 landen, waarbij zelfs een winkel is geopend in New York. Kaas past bij ieder moment op de dag en bij iedere gelegenheid, kaas eet je samen met vrienden en draait om samen delen. Boska biedt alle producten voor kaas, van kaasplanken tot kaasschaven en van kaaskrullers tot kaasfonduepannen. Met het juiste gereedschap voor kaas, kunt u er nog meer van genieten.
Boska bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Boska producten. Producten voor het maken van kaas, kaaskrullers, kaasschaven, kaasmessen en kaasfonduesets. Voor iedere soort kaas is er wel een apart mes verkrijgbaar. Voor harde kazen als Parmezaanse kaas is het verstandig om een speciaal Parmezaans kaasmes te gebruiken. Hierdoor hakt u eenvoudig stukken kaas af. Voor zachte, Hollandse kazen gebruikt u een kaasschaaf met een kort blad, waardoor de kaas niet aan het blad blijft plakken. Advies nodig over onze diverse Boska producten? Kom langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.