Kaasplanken

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Boska kaasplanken

Boska kaasplank kopen?
Stijlvol uw kaas presenteren en snijden doet u met de kaasplanken van Boska. Bij Boska kunt u al sinds 1896 terecht voor verschillende 'cheesewares'. Kwaliteit staat bij Boska hoog in het vaandel: één van de redenen dat zij 6 Red Dot Design Awards in de wacht hebben gesleept. De kaasplanken van Boska zijn beschikbaar in verschillende maten. Sommige planken komen met geïntegreerde snijdraad of krul-mes, zodat u uw kaas gemakkelijk kunt snijden.
Boska kaasplanken bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof heeft u de keuze uit verschillende kaasplanken van Boska. De kaasplanken met greep zijn voorzien van een handige geul, zodat kaas niet van de plank loopt als het vloeibaar wordt. Boska heeft ook draaibare kaasplateau's en tapas bakjes. Met een kaasstolp voorkomt u uitdroging van uw kaas en zorgt u dat deze vers blijft. U kunt uw kaasplank aanschaffen in een van onze kookwinkels of online bestellen. Bestelt u voor 23:00 en is het product op voorraad? Dan heeft u uw kaasplank de volgende dag in huis!