Kaasschaven

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Isomac espressomachines

Isomac espressomachine kopen?
Met een Italiaanse espressomachine van Isomac zet u een sublieme espresso. De zware zetgroep in deze pistonmachines houdt de espresso warmt terwijl hij van de pomp naar het piston reist. De geavanceerde modellen kunnen snel achter elkaar stomen en koffiezetten. Door de nauwkeurige temperatuurbeheersing van de Isomac espressomachines en de drukbeheersing krijgt u een zachtere espresso met meer koffiesmaak. De glimmende roestvrijstalen afwerking en de robuuste broeikop, metertjes en knoppen, maken deze pistonmachines tot een design object voor echte koffieliefhebbers.
Isomac espressomachines bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment Isomac espressomachines. Van de Isomac Tea waarmee u ook de perfecte thee kunt zetten tot de meest eenvoudige machine, de Isomac Maverick. Naast de espressomachines vindt u bij ons ook de nodige onderdelen om uw Isomac espressomachine in de beste conditie te houden en koffiebonenmolens om uw favorieten koffiebonen zelf te kunnen malen. Voor het beste advies over Isomac espressomachines komt u langs in onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice.