Kaasschaven

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Isomac espressomachines

Isomac espressomachine kopen?
Met een Italiaanse espressomachine van Isomac zet u een sublieme espresso. De zware zetgroep in deze pistonmachines houdt de espresso warmt terwijl hij van de pomp naar het piston reist. De geavanceerde modellen kunnen snel achter elkaar stomen en koffiezetten. Door de nauwkeurige temperatuurbeheersing van de Isomac espressomachines en de drukbeheersing krijgt u een zachtere espresso met meer koffiesmaak. De glimmende roestvrijstalen afwerking en de robuuste broeikop, metertjes en knoppen, maken deze pistonmachines tot een design object voor echte koffieliefhebbers.
Isomac espressomachines bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment Isomac espressomachines. Van de Isomac Tea waarmee u ook de perfecte thee kunt zetten tot de meest eenvoudige machine, de Isomac Maverick. Naast de espressomachines vindt u bij ons ook de nodige onderdelen om uw Isomac espressomachine in de beste conditie te houden en koffiebonenmolens om uw favorieten koffiebonen zelf te kunnen malen. Voor het beste advies over Isomac espressomachines komt u langs in onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice.