Bowls and Dishes

Bowls and Dishes

Het jonge Nederlandse bedrijf Bowls and Dishes is gespecialiseerd in het vervaardigd van olijfhouten producten in de Pure Olive Wood-serie. Van serveerplank tot slacouvert en van vijzel tot honinglepel. Olijfhout is één van de hardste houtsoorten en is hygiënischer dan veel houtsoorten door de natuurlijk oliën in het hout. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Bowls and Dishes producten.
 
Bowls and Dishes
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Bowls and Dishes

Bowls and Dishes kopen?
Bowls and Dishes is een jong Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2003 en zich specialiseert in houten serveerplanken en handgemaakt aardewerken servies van hoge kwaliteit. Bowls and Dishes biedt een grote selectie van leuke schaaltjes, serveerplanken, accessoires en cadeausets in verschillende maten en van verschillende houtsoorten. De authentieke houten planken en accessoires van de Pure Olive Wood collectie bestaan uit 100% natuurlijk olijfhout. Elk product is uniek en natuurlijk in vorm en kleur door de karakteristieke groei van de olijfboom. Bovendien is olijfhout één van de hardste houtsoorten en is het hygiënischer dan veel houtsoorten door de natuurlijk oliën in het hout. Laat u inspireren door de prachtige accessoires van Bowls and Dishes!
Bowls and Dishes bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een brede selectie van houten planken, schalen, accessoires en keukengerei van Bowls and Dishes. De Pure Olive Wood collectie bestaat uit verschillende soorten en maten van planken: van tapas- en amuseplanken tot steak- en buffetplanken. Zo is er voor elk gerecht een passende serveerplank en de houten producten passen gemakkelijk bij allerlei soorten servies op tafel. Ook schalen voor brood, hapjes en dips, en accessoires zoals honinglepels en potjes, vijzels en slacouverts zijn allemaal te vinden online via www.kookwinkel.nl of in één van onze kookwinkels. Voor vragen en advies staan onze collega’s u graag te woord in onze kookwinkels en via onze klantenservice.