Bredemeijer

Bredemeijer

Met een passie voor thee maakt Bredemeijer prachtige theepotten en accessoires met moderne en klassieke designs, functioneel ontwerp en hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de Bredemeijer theepotten een pronkstuk op tafel en ideaal voor dagelijks gebruik. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een breed assortiment van Bredemeijer theepotten uit de verschillende collecties en van verschillende maten.
Bredemeijer

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Bredemeijer

Bredemeijer kopen?
Het bedrijf is in 1914 in Hilversum opgericht door Dhr. G. Bredemeijer. Later, in 1934 en weer in 1994 word het bedrijf overgenomen, en vanaf 2008 vestigt het bedrijf zich in Utrecht. Bredemeijer staat bekend om zijn dubbelwandige theepotten van hoge kwaliteit en functioneel design. Alle theepotten van roestvrij staal zijn dubbelwandig waardoor de thee extra lang warm blijft. Bovendien zijn de theepotten zo ontworpen dat ze praktisch in gebruik zijn: ze schenken prettig zonder te druppelen en zijn makkelijk te onderhouden. De uitgebreide collectie van Bredemeijer theepotten bestaat uit veel verschillende soorten theepotten, zo is er voor elk wat wils. Denk aan de bekende Minuet en Duet rvs theepotten, de Asia gietijzeren theepotten en de Solo glazen theepotten.
Bredemeijer bij kookwinkel Oldenhof
Met een passie voor thee maakt Bredemeijer prachtige theepotten en accessoires met moderne en klassieke designs, functioneel ontwerp en hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de Bredemeijer theepotten een pronkstuk op tafel en ideaal voor dagelijks gebruik. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een breed assortiment van Bredemeijer theepotten uit de verschillende collecties en van verschillende maten. Ook vindt u handige accessoires zoals de Bredemeijer anti-kalksteenspons en prachtige houten theedozen om uw thee in op te bergen. Kom langs in één van onze kookwinkels of online via www.kookwinkel.nl voor ons assortiment van Bredemeijer theepotten en accessoires. Ook voor vragen en advies staan onze collega’s u graag te woord in onze kookwinkels of via onze klantenservice.