Brita

Brita

De waterfilter producten van Brita koopt u bij kookwinkel Oldenhof. Met de producten van Brita verzekert u zichzelf van perfect gefilterd drinkwater. Ook heeft Brita recycling en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Spring

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Brita

Brita kopen?
In 1966 is het familiebedrijf Brita opgericht in Duitsland en sindsdien is het bedrijf al ruim 50 jaar de expert in het filteren van uw kraanwater. Tegenwoordig wordt Brita wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen waar miljoenen mensen op de kwaliteit van Brita waterfilterkannen vertrouwen. Met Brita waterfilters optimaliseert u de smaak van uw kraanwater door het filteren van kalk en metalen zoals lood en koper die via de leidingen in uw water terecht kunnen komen. Omdat bij Brita alles draait om de waardevolste, natuurlijke bronwater, richt Brita zich uiteraard ook op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, door middel van innovatie, onderzoek en recycleprogramma’s. Zo kunt u uw gebruikte filters gemakkelijk inleveren, zodat Brita ze kan recyclen. 
Brita bij kookwinkel Oldenhof
Met gefilterd water van Brita waterfilterkannen komen de aroma’s van onder andere uw gerechten, koffie en thee het beste tot hun recht. Ook vermindert u kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten, zoals uw waterkoker, koffiezetapparaat of espressomachine, door gebruik te maken van gefilterd water van Brita. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Brita waterfilterkannen en waterfilterflessen voor thuis en onderweg, zodat u altijd kunt genieten van heerlijk, gefilterd water. Ook voor losse filters kunt u terecht in één van onze kookwinkels of online via www.kookwinkel.nl. Voor vragen en advies staan onze collega’s u graag te woord in de winkels én via onze klantenservice.