Bekers, koppen en mokken

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Broste Copenhagen bekers, koppen en mokken

Broste Copenhagen bekers, koppen en mokken kopen?
Kom in Scandinavische sferen met de bekers koppen en mokken van Broste Copenhagen. De aardewerken kleuren zijn gebaseerd op de Scandinavische natuur en de designs hebben de perfecte balans tussen Scandinavische tradities en de trends van dit moment. Gebruik de koppen voor het drinken van koffie, thee of andere dranken. Alle mokken, bekers en koppen van Broste Copenhagen zijn vaatwasmachinebestendig.
Broste Copenhagen bekers, koppen en mokken bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u bekers, koppen en mokken uit on der andere de Nordic, Hessian en Esrum serie. Veel van de bekers zijn dankzij het vervaardigingsproces uniek qua kleur en vorm. Hierdoor kunnen er kleine verschillen zijn tussen bekers of mokken uit dezelfde serie. U kunt de bekers, koppen en mokken vinden in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk en veilig online bestellen. Vanaf een bestelbedrag van € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.