Bekers, koppen en mokken

Producten 17-17 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Broste Copenhagen bekers, koppen en mokken

Broste Copenhagen bekers, koppen en mokken kopen?
Kom in Scandinavische sferen met de bekers koppen en mokken van Broste Copenhagen. De aardewerken kleuren zijn gebaseerd op de Scandinavische natuur en de designs hebben de perfecte balans tussen Scandinavische tradities en de trends van dit moment. Gebruik de koppen voor het drinken van koffie, thee of andere dranken. Alle mokken, bekers en koppen van Broste Copenhagen zijn vaatwasmachinebestendig.
Broste Copenhagen bekers, koppen en mokken bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u bekers, koppen en mokken uit on der andere de Nordic, Hessian en Esrum serie. Veel van de bekers zijn dankzij het vervaardigingsproces uniek qua kleur en vorm. Hierdoor kunnen er kleine verschillen zijn tussen bekers of mokken uit dezelfde serie. U kunt de bekers, koppen en mokken vinden in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk en veilig online bestellen. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.