Glaswerk

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Broste Copenhagen glaswerk

Broste Copenhagen glaswerk kopen?
Serveer wijn, water of andere dranken in het in het oog springende glaswerk van Broste Copenhagen. De bijzondere designs staan goed op iedere tafel. Het glaswerk van Broste Copenhagen is mondgeblazen en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In onze collectie vindt u onder andere glazen voor rode en witte wijn, tumblers en drinkglazen en een karaf voor het decanteren van wijn.
Broste Copenhagen glaswerk bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere glaswerk uit de Bubble serie, welke kleine belletjes in het glas geblazen heeft. Ook voor de mysterieuze smoke serie kunt u bij Kookwinkel Oldenhof terecht. Deze serie heeft een donkergrijze kleur die langzaam afneemt naarmate het glas breder wordt. U kunt de glazen vinden in één van onze kookwinkels, of ze online bestellen. De glazen worden veilig ingepakt verstuurd. Bestelt u voor 23:00 en zijn de glazen op voorraad? Dan heeft u ze de volgende dag in huis.