Glaswerk

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Broste Copenhagen glaswerk

Broste Copenhagen glaswerk kopen?
Serveer wijn, water of andere dranken in het in het oog springende glaswerk van Broste Copenhagen. De bijzondere designs staan goed op iedere tafel. Het glaswerk van Broste Copenhagen is mondgeblazen en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In onze collectie vindt u onder andere glazen voor rode en witte wijn, tumblers en drinkglazen en een karaf voor het decanteren van wijn.
Broste Copenhagen glaswerk bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere glaswerk uit de Bubble serie, welke kleine belletjes in het glas geblazen heeft. Ook voor de mysterieuze smoke serie kunt u bij Kookwinkel Oldenhof terecht. Deze serie heeft een donkergrijze kleur die langzaam afneemt naarmate het glas breder wordt. U kunt de glazen vinden in één van onze kookwinkels, of ze online bestellen. De glazen worden veilig ingepakt verstuurd.