Hessian

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Broste Copenhagen Hessian

Broste Copenhagen Hessian kopen?
De Hessian serie van Broste Copenhagen is gemaakt van gebroken wit geglazuurd aardewerk met een bruine rand. De kleur is gebasseerd op geweven jute of havermout en heeft daardoor een aardse uitstraling die doet denken aan de Scandinavische natuur en omgeving. Ieder Hessian product van Broste Copenhagen is uniek qua vorm en kleur. Het aardewerk is voorzien van een glazuurlaag, die tevens textuur aanbrengt op servies. Met Broste Copenhagen Hessian haalt u iets bijzonders in huis.
Broste Copenhagen Hessian bij kookwinkel Oldenhof
De Hessian collectie van Broste Copenhagen bestaat uit onder andere dinerborden, dessertborden, sideplates, kommen en bekers. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. Zo kunt u op een stijlvolle manier gerechten en dranken serveren. Bekijk de Broste Copenhagen serie in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht óf bestel gemakkelijk online. Bij een bestelbedrag van € 30,00 of meer wordt uw bestelling gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland.