Kannen en theepotten

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Broste Copenhagen kannen en theepotten

Broste Copenhagen kan of theepot kopen?
Wilt u uw thee of andere dranken in stijl uitserveren? Dat doet u natuurlijk met de Broste Copenhagen kannen en theepotten. U vindt bij ons zowel melkkannen als theepotten uit de verschillende spraakmakende servies series van Broste Copenhagen. Zo kunt u uw theepot of melkkan laten aansluiten op uw andere Broste Copenhagen servies, of u kunt er voro kiezen om te mixen en matchen met uw andere servies. Met de bijzondere kannen en theepotten van Broste Copenhagen heeft u altijd een practige blikvanger op tafel.
Broste Copenhagen kannen en theepotten bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere kannen en theepotten uit de Nordic Sea, Nordic Sand en Nordic Coal lijn. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u een van de verschillende afmetingen. Wilt u onze collectie Broste Copenhagen kannen en theepotten bekijken? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk online uw bestelling doen. Wij zorgen er voor dat uw kan of theepot veilig wordt verzonden.