Kannen en theepotten

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Broste Copenhagen kannen en theepotten

Broste Copenhagen kan of theepot kopen?
Wilt u uw thee of andere dranken in stijl uitserveren? Dat doet u natuurlijk met de Broste Copenhagen kannen en theepotten. U vindt bij ons zowel melkkannen als theepotten uit de verschillende spraakmakende servies series van Broste Copenhagen. Zo kunt u uw theepot of melkkan laten aansluiten op uw andere Broste Copenhagen servies, of u kunt er voro kiezen om te mixen en matchen met uw andere servies. Met de bijzondere kannen en theepotten van Broste Copenhagen heeft u altijd een practige blikvanger op tafel.
Broste Copenhagen kannen en theepotten bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere kannen en theepotten uit de Nordic Sea, Nordic Sand en Nordic Coal lijn. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u een van de verschillende afmetingen. Wilt u onze collectie Broste Copenhagen kannen en theepotten bekijken? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk online uw bestelling doen. Wij zorgen er voor dat uw kan of theepot veilig wordt verzonden.