Lifestyle

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Broste Copenhagen lifestyle producten

Broste Copenhagen lifestyle producten kopen?
Het Deense merk Broste Copenhagen staat naast haar prachtige servies ook bekend om haar andere bijzondere design-producten. Met de Broste Copenhagen lifestyle producten fleurt u uw huis en eettafel op. Met verschillende producten, van kaarsen tot schalen tot tafelkleden, creëert u sfeer en een prachtige dinerervaring. De kleuren en stijlen sluiten perfect aan op de verschillende serviescollecties van Broste Copenhagen.
Broste Copenhagen lifestyle producten bij Oldenhof
Bekijk onze uitgebreide collectie Broste Copenhagen Lifestyle producten in één van onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze en het beantwoorden van uw vragen. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk online bestellen.