Brushtech

Brushtech

Pannen, espressomachines, wijnglazen en barbecues, met de borstels van Brushtech maakt u ze allemaal in een handomdraai schoon. De Brushtech borstels zijn in diverse vormen en maten verkrijgbaar voor al uw schoonmaakklussen.
Brushtech

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Brushtech

Brushtech kopen?
Het Amerikaanse bedrijf Brushtech is de specialist als het om borstels gaat. Sinds 1976 maakt het bedrijf een scala aan in draad gedraaide borstels. Borstels zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse huishouden. Ze zijn handig om op een zorgzame manier mee schoon te maken, maar ook als u ergens niet helemaal bijkomt bieden de borstels van Brushtech een uitkomst. Zo zijn er speciale borstels voor het schoonmaken van uw espressomachines, barbecuerooster, pannen en karaffen. Bij kookwinkel Oldenhof bieden wij u een ruim assortiment Brushtech borstels.
Brushtech bij kookwinkel Oldenhof
Van borstels voor het schoonmaken van uw champagneflûtes tot borstels voor het schoonmaken van uw elektrische koffiemolen. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment aan borstels van het bekende merk Brushtech. Voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen vindt u van Brushtech een borstel die u kunt gebruiken. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke borstel of overige vragen hebben dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om langs te komen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht.