Textielmuseum

by TextielMuseum

By TextielMuseum bundelt zijn krachten met het TextielLab voor het ontwikkelen van huishoudtextiel. Het textiel van by TextielMuseum is ontworpen door topontwerpers en vervaardigd in het TextielLab met het oog op mens en milieu.
Textielmuseum

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

by TextielMuseum

by TextielMuseum kopen?
Het TextielMuseum en het TextielLab hebben hun krachten gebundeld in het merk by TextielMuseum. Het textielmerk presenteert een assortiment met textiel voor bij u thuis, ontworpen door topontwerpers en vervaardigd in het TextielLab. Zo werkt by TextielMuseum met ontwerpers als Viktor&Rolf, Studio Job, Raw Color, Marc Mulders en Studio Van Eijk & Van der Lubbe. Het textiel varieert van glazendoeken tot servetten en van tafellakens tot droogdoeken. by TextielMuseum onderscheidt zich door technieken en ontwerpen van andere textielmerken.
by TextielMuseum bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie by TextielMuseum textiel. De collectie omvat handdoeken, droogdoeken, glazendoeken, tafellakens, tafellopers en servetten in de mooiste designs van diverse topontwerpers. U bent van harte welkom om langs te komen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle om het textiel van by TextielMuseum in het echt te bewonderen. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om het textiel online te bestellen, u profiteert van gratis verzending bij bestellingen boven de € 30,00.