Camelbak sfeerfoto

Camelbak

De waterflessen van Camelbak zijn ideaal voor het meenemen van koud water. Dankzij het dubbelwandige materiaal blijven uw gekoelde dranken tot wel 8 uur lang op temperatuur. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie Camelbak drinkflessen.
 
Camelbak
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Camelbak

Camelbak kopen?
Fietsliefhebber Michael Eidson bedenkt tijdens het fietsen van een helse fietsrace door de woestijn een manier om water mee te nemen en te kunnen drinken tijdens het fietsen. Een zak water in zijn sokken, verbonden met een slangetje dat over zijn rug naar zijn mond liep zorgde ervoor dat Michael tijdens het fietsen gewoon kon drinken. In de loop der tijd heeft het merk zich ontwikkeld en zijn er inmiddels een keur aan Camelbak waterzakken, waterrugzakken en drinkflessen verkrijgbaar. Daarnaast gaat u met het gebruik van Camelbak waterflessen het gebruik van wegwerpflesjes tegen.
Camelbak bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment aan Camelbak waterflessen. De drinkflessen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en zijn gemaakt van een dubbelwandig materiaal. Dankzij dit materiaal blijven uw koude dranken langer koud - tot wel 8 uur - en eventueel uw warme dranken langer warm. Voor meer informatie over Camelbak drinkflessen komt u langs in één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice. Natuurlijk vindt u www.kookwinkel.nl ook al veel informatie vinden over de diverse Camelbak producten, u kunt dan direct en eenvoudig een bestelling plaatsen.