Camerons rookmot

Camerons

Met de producten van Camerons wordt elke barbecue een succes. Van het roken van ingrediënten op de barbecue tot het maken van pulled pork met de meat claws. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment aan Camerons producten.
Camerons

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Camerons

Camerons producten kopen?
Het merk Camerons richt zich specifiek op een specifieke techniek van voedsel bereiden: het roken. De rookpannen van Camerons zijn bestemd voor warm roken. Door de verschillende houtsoorten is het mogelijk de smaak van het gerookte product te beïnvloeden. In de afgelopen jaren heeft Camerons het assortiment uitgebreid met producten voor in de magnetron en voor op de barbecue. Camerons probeert steeds producten te maken met veel gebruiksgemak en gericht op specifiek gebruik. Zij zetten hun jarenlange ervaring in om u het meeste waar voor uw geld te bieden.
Camerons bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevindt zich een selectie producten van Camerons. Zo zijn er twee verschillende rookovens voor gebruik op het fornuis, afhankelijk van de hoeveelheid die u wilt roken. Voor gebruik in deze oventjes produceren zij ook houtsnippers. Voor kleine ovens is er heel fijne houtmot en daarnaast heeft Camerons ook grote houtsnippers om te gebruiken in de barbecue. Naast deze specifieke rookgerei heeft Camerons ook andere producten voor de barbecue. Zo is er een opklapbare barbecue en een grillrooster voor op een open vuur. Bekijk onze volledige collectie Camerons op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.