Rookhout

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Camerons Rookhout

Camerons rookhout kopen?
Wilt u een licht rokerige smaak toevoegen aan uw bereidigen op de barbecue? Met Camerons rookhout lukt dit in een handomdraai. U voegt de snippers toe aan de kolen of briketten, of gebruikt een smokerbox of rookoven als u een elektrische of gasbarbecue heeft. Er zijn verschillende soorten rookhout of rookmot voor verschillende smaken. Zo kunt u altijd een smaak kiezen die het beste past bij uw bereiding. U kunt ook sommige soorten rookhout combineren om een evenwichtige smaak te bieden.
Camerons rookhout bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u zowel losse snippers rookhout, te gebruiken in een houtskool of brikettenbarbecue, als rookmot in blik. De ingeblikte vorm kunt u gebruiken op barbecues die werken op elektriciteit of gas. Onze barbecue experts vertellen u graag alles over het gebruik van rookhout. Kom langs in één van onze kookwinkels en laat u adviseren. Online bestellen kan uiteraard ook.