Chef's Choice

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Chef’s choice

Chef’s choice kopen?
Chef’s choice werd in 1985 geïntroduceerd als producent van elektronische slijpgerei. Na een periode waarin zij alleen voor de consumentenmarkt produceerden liet Chef’s choice zich op veler verzoek overtuigen om ook slijpapparaten voor de professionele markt te ontwerpen. In meer dan 30 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste producenten van slijpapparaten. De verschillende apparaten zijn geschikt voor Aziatische of Europese messen, afhankelijk van de slijphoek en het materiaal van de slijpstenen. De keuze voor een handmatige of elektrische slijper hangt met name af van de intensiteit van gebruik en hangt samen met gebruiksgemak.
Chef’s choice slijpers bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende modellen van de collectie van Chef’s choice. Zo zijn er drie modellen handmatige slijpers van dit merk. Alle handmatige modellen hebben een tweetraps slijpsysteem, waarbij één van de sleuven slijpt en het andere polijst. Er zijn verschillende modellen voor Europese of Aziatische messen, en een model dat voor beiden kan worden ingesteld. De elektrische messenslijpers zijn uitgevoerd in een tweetraps- of drietrapsvariant. Deze extra stap dient ervoor om het mes nog geleidelijker te slijpen, waardoor het nog wat netter gebeurt. Bekijk onze volledige collectie Chef’s choice slijpers op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.