Cilio sfeerfoto

Cilio

Cilio blinkt al jaren uit in het maken van keukengerei dat het leven makkelijker maakt. Daarbij staat design en gebruiksgemak altijd hoog in het vaandel. U vindt bij ons onder andere citruspersen, koffie en thee benodigdheden en serveer en presenteer benodigdheden.
Cilio sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Cilio

Cilio kopen?
Cilio werd in 1993 opgericht in de Duitse staalstad Solingen. Deze fabrikant is vanaf de oprichting gericht op het produceren van kwaliteitsproducten met een fraai ontwerp. Binnen het assortiment van Cilio zijn er verschillende productgroepen, waaronder sap-persen, koffie accessoires en waterketels. Daarnaast heeft Cilio ook producten van uiteenlopende aard voor specifieke toepassingen. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende producten van Cilio.
Cilio keukengerei bij kookwinkel Oldenhof
Het meest in het oog springende gerei van Cilio zijn de staande citruspersen. Deze persen zijn er in 6 verschillende kleuren: rood, crème, chroom, zwart, matzwart, en grijs. Meer specifiek is er ook een zwarte granaatappelpers. Deze heeft een steviger mechaniek en een anders gevormde perskegel. Ook de fluitketels van Cilio springen in het oog. Alle modellen hebben een inhoud van 2,5 liter en hebben een handgreep die vlak achter de schenktuit aan de ketel gemonteerd zit. Door het deksel onder de handgreep is het gemakkelijk om de ketel horizontaal onder de kraan te vullen, waardoor u precies weet hoeveel water er in zit. Kijk voor meer informatie over de producten van Cilio op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.