Citrus- en vruchtenpersen

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Cilio vruchtenpers

Cilio vruchtenpers kopen?
Gemakkelijk zelf vruchtensap maken, of helder sap verkrijgen uit verschillende vruchten? Met de Cilio vruchtenpers is dit zeer gemakkelijk. Dankzij de hefboom waarmee deze pers is uitgerust, kunt u met relatief weinig kracht helder sap persen. U drukt tijdens het persen de sapcellen kapot, zonder de vezels los te trekken van de vrucht. Hierdoor ontstaat het heldere sap. Dankzij de zuignappen staat deze pers altijd stevig op uw aanrecht. Cilio heeft ook een vruchtenpers beschikbaar die speciaal geschikt is gemaakt voor het uitpersen van granaatappelen.
Cilio vruchtenpers bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof heeft u de keuze uit vruchtenpersen in verschillende kleuren. zo kunt u een vruchtenpers kiezen die past bij de inrichting van uw keuken. De kegel en zeef van de pers zijn vaatwasmachinebestendig, de rest van de pers kunt u gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Kom de Cilio vruchtenpersen bekijken in één van onze kookwinkels of bestel uw vruchtenpers online. Vanaf een bestelbedrag van € 20,00 betaalt u geen verzendkosten.