Citrus- en vruchtenpersen

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Cilio vruchtenpers

Cilio vruchtenpers kopen?
Gemakkelijk zelf vruchtensap maken, of helder sap verkrijgen uit verschillende vruchten? Met de Cilio vruchtenpers is dit zeer gemakkelijk. Dankzij de hefboom waarmee deze pers is uitgerust, kunt u met relatief weinig kracht helder sap persen. U drukt tijdens het persen de sapcellen kapot, zonder de vezels los te trekken van de vrucht. Hierdoor ontstaat het heldere sap. Dankzij de zuignappen staat deze pers altijd stevig op uw aanrecht. Cilio heeft ook een vruchtenpers beschikbaar die speciaal geschikt is gemaakt voor het uitpersen van granaatappelen.
Cilio vruchtenpers bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof heeft u de keuze uit vruchtenpersen in verschillende kleuren. zo kunt u een vruchtenpers kiezen die past bij de inrichting van uw keuken. De kegel en zeef van de pers zijn vaatwasmachinebestendig, de rest van de pers kunt u gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Kom de Cilio vruchtenpersen bekijken in één van onze kookwinkels of bestel uw vruchtenpers online. Vanaf een bestelbedrag van € 20,00 betaalt u geen verzendkosten.