Slowcookers

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Filteren
  1. Crock-Pot slowcooker 3,5 liter metaal
    Crock-Pot slowcooker 3,5 liter metaal
    Waardering:
    100%
    Normale prijs € 69,00 Speciale prijs € 64,00

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Crock-Pot slowcookers

Crock-Pot slowcooker kopen?
De slowcookers van Crock-Pot zijn al jaren een bekend gezicht in menig keuken. Crock-Pot is bijna een synoniem geworden voor de slowcooker. Een slowcooker is een elektrische pan, waar u uw eten langzaam in kunt garen, door de binnenpan te verwarmen Op deze manier blijven voedingsstoffen behouden en brand uw eten niet aan. Het voordeel van een Crock-Pot slowcooker is dat u niet in de buurt hoeft te blijven terwijl de pan uw eten gaart. U kunt de slowcooker instellen op laag of hoog, wat staat voor de snelheid van het garen. Veel slowcookers hebben ook een warmhoudfunctie, zodat u uw eten warm kunt houden als uw bereiding klaar is.
Crock-Pot slowcookers bij Oldenhof
In ons assortiment vindt u verschillende Crock-Pot slowcookers. U kunt kiezen voor verschillende groottes, afhankelijk van voor hoeveel mensen u wilt koken. Daarnaast kunt u kiezen voor een analoge of een digitale slowcooker, waarop u de kooktijd kunt precies kunt instellen. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u ook Sauté slowcookers, waarbij u de binnenpan ook op het fornuis of in de oven kunt gebruiken voor het aanbraden van ingrediënten. Ook de multicooker en Express Pot kan u bij ons aanschaffen. Deze Crock-Pots kunnen naast slow cooken ook stomen, sauteren en snelkoken. Bestel uw Crock-Pot gemakkelijk en snel online of kom langs in één van onze kookwinkels.