Bonavita sfeerfoto

Cuisinart

Op zoek naar keukenapparatuur van hoge kwaliteit? Dan zit u goed bij Cuisinart! Hoogwaardige elektrische keukenbenodigdheden die ook gebruik wordt door verschillende top-koks. Uiteraard te koop bij kookwinkel Oldenhof!
Bonavita sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Cuisinart

Cuisinart kopen?
Na een culinaire reis door Frankrijk ontwierp de Amerikaanse ingenieur Carl Sontheimer een keukenmachine met als idee dat iedereen kan koken. In de jaren die volgen worden de producten van Cuisinart met de beste technologie uitgerust en baant het merk zich een weg naar de top. De collectie van Cuisinart omvat producten van een elektrische rijstkoker en een elektrische eierkoker tot koffiemolen en ijsmachine. Ergonomie, eenvoud en elegantie van de keukenapparatuur zijn tot in detail uitgedacht en ontworpen door ervaren designers uit Europa en de Verenigde Staten om uw keuken te verfraaien.
Cuisinart bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse producten van het merk Cuisinart. Van rijstkoker tot broodrooster en van ijsmachine tot eierkoker. Ook vindt u bij kookwinkel Oldenhof een exclusieve uitvinding van Cuisinart: de Griddler Pro multifunctionele grill. De grill functioneert als contactgrill, maar ook als barbecue. Tevens kunnen de platen worden omgedraaid en tovert u het geheel om tot een plancha. Heeft u advies nodig over één van de Cuisinart producten? Zowel online via www.kookwinkel.nl en onze klantenservice én in onze fysieke kookwinkels adviseren onze specialisten u graag.