Dassie sfeerfoto

Dassie

Van het merk Dassie vindt u bij kookwinkel Oldenhof een ruime collectie, variërend van borden en schalen tot bekers, koppen en bestek. Het Riviera servies is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een licht, verweerd uiterlijk.
Dassie sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Dassie

Dassie kopen?
Het Britse merk Dassie werd in 2012 opgericht doordat de oprichters vonden dat er een tekort was aan unieke, handgemaakte huisartikelen. Het merk werkt ontwerpgericht maar laat de artikelen maken door ambachtslieden over de gehele wereld. Deze makers, maken vaak gebruik van eeuwenoude technieken en kennis in het maakproces. Anders dan veel designlabels maakt Dassie zich sterk voor fair trade en geeft de producenten kansen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Zij benadrukken dat het individuele karakter van elk van de producten en de eventuele imperfecties die daar bij komen kijken moeten worden gezien als een loftuiting voor de maker en het maakprodces.
Dassie bij kookwinkel Oldenhof
In 2017 kwam het merk Dassie in het assortiment van kookwinkel Oldenhof. Het aardewerk uit de serie Riviera is gebaseerd op de Franse Rivièra met haar kiezelstranden. Deze serie is uitgevoerd in verschillende kleuren die elk een eigen associatie met de Rivièra hebben. De drie kleuren in ons assortiment zijn Pebble, Sand Dune en Midnight Blue, respectievelijk grijs, wit en blauw. Van deze drie kleuren vindt u mokken, bekers, borden en kommen in onze collectie. Daarnaast leveren wij enkele delen van het serveergerei van Dassie. Zo hebben wij de slacouvert van de serie Anika, uitgevoerd in metaal waarvan de handgrepen gezwart zijn en het schepdeel gepolijst is. De kaasmessenset Eti is gemaakt staal met een handgedecoreerde, palissander greep. Bekijk onze collectie Dassie op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.