De Buyer

De Buyer

Het bakken in een De Buyer pan zonder anti-aanbaklaag vergt wat oefening met temperatuurbeheersing, maar heeft ook vele voordelen. Zo kunt u op hogere temperaturen bakken, waardoor een knapperige korst zal ontstaan, is de pan ovenbestendig en is minder gevoelig voor slijtage. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie De Buyer plaatstalen pannen.
 
De Buyer
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

De Buyer pannen

De Buyer pannen kopen?
De pannen van De Buyer zijn gemaakt van plaatstaal met een hoog koolstofgehalte. Dit materiaal heeft uitstekende bakeigenschappen, echter kan het ook gaan roesten. Om dit te voorkomen dient u de pannen voor gebruik in te branden en altijd iets vet te houden. Door het inbranden van de pannen ontstaat een natuurlijk anti-aanbakeffect. Het plaatstaal warmt snel op en verdraagt hoge temperaturen, waardoor de pannen van De Buyer zeer geliefd zijn in de professionele keuken. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie aan De Buyer pannen in diverse lijnen en soorten.
De De Buyer pan die bij u past
Het vinden van de geschikte De Buyer pan begint met de vraag wat u denkt nodig te hebben. Wilt u wokken, biefstuk bakken of grillen? Het bakken in een pan zonder anti-aanbaklaag vergt wat oefening met temperatuurbeheersing, maar heeft ook vele voordelen. Zo kunt u op hogere temperaturen bakken, waardoor een knapperigere korst zal ontstaan, is de pan ovenbestendig en is minder gevoelig voor slijtage. Bij kookwinkel Oldenhof staan wij voor u klaar om u te adviseren over uw plaatstalen De Buyer pan. Kom langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice voor advies.