Delivita header

Delivita

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u Delivita diverse houtgestookte ovens en bijbehorende accessoires. Gebruik de Delivita oven voor het afbakken en bereiden van verse broden en steenovenpizza’s. Naast het bereiden van pizza’s ook perfect voor het bereiden van vis-, vlees-, en groentegerechten.
 
Delivita introbeeld
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

Delivita

Delivita kopen?
De houtgestookte ovens van Delivita maken van uw achtertuin een ware pizzeria. Dankzij de unieke vormgeving wordt warmte optimaal verdeeld en behouden, waardoor de oven binnen 25 minuten zeer efficiënt de juiste temperatuur van 550°C bereikt. Zo bereidt u in 90 seconde een echte verse steenovenpizza. Iedere oven is handgemaakt in Yorkshire en uit te breiden met diverse accessoires. Naast het bereiden van pizza’s ook perfect voor het bereiden van vis-, vlees-, en groentegerechten. Geniet van heerlijke gerechten uit een traditionele steenoven, en het gemak en de veiligheid van het moderne ontwerp.
Delivita bij kookwinkel Oldenhof
Behalve de Delivita houtgestookte ovens vindt u bij kookwinkel Oldenhof ook de diverse accessoires en reserve-onderdelen van dit merk. Zo breidt u uw houtgestookte oven uit tot een veelzijdige buitenkeuken. Zowel online als in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht heeft u de mogelijkheid om deze Delivita houtgestookte ovens te bewonderen en aan te schaffen. Wilt u een Delivita oven kopen en weet u niet welk type het beste bij u past? Dan staan de barbecue-experts van kookwinkel Oldenhof voor u klaar met advies!