Alu Pro

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Demeyere Alu Pro pannen

Demeyere Alu Pro pan kopen?
De Demeyere Alu Pro pannen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van aluminium. Omdat aluminium slechts een derde van staal weegt, zijn deze pannen een stuk lichter en makkelijker hanteerbaar dan haar roestvrij stalen tegenhanger van Demeyere. Aluminium is een goede warmtegeleider. Dankzij de TriplInduc technologie en Radiant bodem heeft deze pannenserie 30% meer rendement op inductie, al kunt u de pan op elke warmtebron gebruiken. U kunt zelf op elk moment overschakelen. Dankzij de 5 lagen tellende antikleeflaag kunt u de Demeyere Alu Pro pan ideaal inzetten voor het bakken van ei of vis. Demeyere geeft 5 jaar garantie op alle productie en materiaalfouten van de Demeyere Alu Pro pannen.
Demeyere Alu Pro bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere de hapjespan, koekenpannen en wok uit de Demeyere Alu Pro serie. De koekenpannen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zodat u zeker weten een geschikte pan kunt vinden voor uw manier van koken. Met de Demeyere Alu Pro pannen weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Het is niet voor niets dat de Demeyere Alu pro koekenpan als beste uit de test kwam van de Consumentenbond in 2018! Kom langs in één van onze kookwinkels of bestel uw pan gemakkelijk online via onze webshop. Vanaf een bestelbedrag van € 20,00 wordt uw bestelling gratis door ons verzonden.