DOK

DOK

De DOK Forged pannen zijn gemaakt van gesmeed aluminium en voorzien van een duurzame PFOA-vrije anti-aanbaklaag. De pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Naast pannen vindt u in ons assortiment ook keukentextiel van DOK.
DOK

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

DOK

Artikelen van DOK kopen?
DOK is een merk dat ons bij kookwinkel Oldenhof na aan het hart ligt. Omdat wij merkten dat er veel producten waren die mensen wel graag wilden hebben, maar niet in het aanbod van onze leveranciers zaten, wilden we daar verandering in brengen. Samen met twee andere grote kookwinkels hebben we de krachten verenigd en hebben het merk DOK in het leven geroepen. De producten van het merk DOK zijn geselecteerd op een goede kwaliteit met een goede en eerlijke prijs.
DOK bij kookwinkel Oldenhof
Het aanbod artikelen van DOK is uiteenlopend. Zo hebben wij bijvoorbeeld muffinbakblikken met 6 of 12 gaten, en bakplaten voorzien van een antikleefcoating. Deze bakvormen bakken gemakkelijk door de goede warmtegeleiding en de coating. Voor zwaardere toepassingen heeft DOK ook een gietijzeren braadslede, die zowel geschikt voor het fornuis als de oven is. Het merk DOK heeft ook een uitgebreid assortiment houten artikelen, van kommen en vierkante bakken tot snijplanken. Ook verkoopt DOK 5-delige pannensets met een drielaags opbouw voor een goede warmtegeleiding. In aanvulling op de kookpannen zijn er ook verschillende aluminium koekenpannen, met een harde antikleeflaag en een stalen bodem. Met behulp van de Heavy Duty citruspers kunt u met groot gemak uw verse sappen persen. Bekijk onze collectie DOK-artikelen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.