Dopper

Dopper

Bij kookwinkel Oldenhof bieden wij u een ruim assortiment Dopper waterflessen. Bij Dopper staat het milieu centraal, een duurzame waterfles om zo het gebruik van wegwerp plastic waterflesjes te verminderen. Bovendien is het bedrijf een Benefit Corporation en steunen ze met de Dopper Foundation drinkwater en sanitatie projecten in bijvoorbeeld Nepal, omdat iedereen toegang zou moeten hebben tot veilig drinkwater.
Dopper
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Dopper

Dopper kopen?
De Dopper fles is een waterfles met een missie. Het jonge Nederlandse bedrijf begon in 2010 met het idee om een duurzame waterfles te maken om zo het gebruik van wegwerp plastic flesjes te verminderen. De missie van Dopper is dan ook om bewustzijn van het milieu te creëren. Bovendien is het bedrijf een Benefit Corporation en steunen ze met de Dopper Foundation drinkwater en sanitatie projecten in bijvoorbeeld Nepal, omdat iedereen toegang zou moeten hebben tot veilig drinkwater. De Dopper waterflessen worden klimaatneutraal in Essen in Nederland geproduceerd, zo wordt milieuvervuilend transport verminderd. Alleen de Dopper Steel wordt geproduceerd in China op een verantwoorde manier. Uiteraard wordt tijdens de productie zuinig omgegaan met water en energie om zo duurzame Dopper waterflessen te maken.
Dopper bij kookwinkel Oldenhof
De Dopper waterflessen worden gemaakt van materialen die geen schadelijke stoffen zoals BPA en lood bevatten en dus voldoen de materialen aan alle eisen van de Europese en Amerikaanse regelgevingen. Bovendien zijn alle materialen 100% recyclebaar. De Dutch Design waterfles is licht van gewicht en met een inhoud van 450 ml perfect om mee te nemen voor onderweg. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een selectie van kleurrijke Dopper waterflessen, zoals de Original Dopper, de Dopper Steel, en ook de Special Edition Van Gogh waterflessen. Ook zijn accessoires zoals de Sport Cap en Dopper Carrier karabijnhaak verkrijgbaar in onze kookwinkels en online via www.kookwinkel.nl. Voor vragen en advies over Dopper waterflessen staan onze collega’s u graag te woord in onze kookwinkels en via onze klantenservice.