Finamill header

Finamill

Bij Kookwinkel Oldenhof vindt u een scala aan oplossingen voor in de keuken. Zo ook de innovatieve Finamill kruidenmolens. Deze slimme molens maken het malen van kruiden een fluitje van een cent. Bewaar de kruiden in uw pods op de handige stapelbare bewaartray en u heeft uw favoriete kruiden altijd bij de hand
 
Finamill introbeeld
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

Finamill

Finamill, uniek in zijn soort
De Finamill All-In-One kruidenmolen is de makkelijkste manier om kruiden van alle soorten en maten te malen. De Finamill is een innovatieve, elektrische molen die anders is dan al het andere op de markt. Het geheim? Uitwisselbare en hervulbare kruidenpods! U klikt met een simpele beweging de pod naar keuze op uw molen en u kunt naar hartenlust malen. Met verschillende soorten pods voor verschillende soorten kruiden en bijbehorende bewaartrays is er een Finamill voor in elke keuken!
Ontdek de Finamill bij kookwinkel Oldenhof
Bij Kookwinkel Oldenhof shopt u Finamill niet alleen online, maar uiteraard ook in onze winkels. Kom langs, ontdek de veelzijdigheid van Finamill en verrijk uw culinaire avonturen. Deze slimme kruidenmolen maakt het malen van verse kuruiden een fluitje van een cent. Met zijn moderne ontwerp en gebruiksvriendelijke functies biedt deze molen een unieke manier om uw favoriete kruiden te vermalen en smaak te brengen aan uw gerechten. Of u nu een ervaren kok bent of pas begint met koken, Finamill voegt gemak toe in de keuken.