Fissler

Fissler

De kookpannen en snelkookpannen van Fissler behoren tot het beste kookgerei dat tegenwoordig verkrijgbaar is. De snelkookpannen van Fissler zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hebben een CookStar bodem die de warmte snel verdeelt over de gehele pan.
 
Fissler
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Vind de Fissler die bij u past

Vind de Fissler die bij u past

27-06-2017, Door: Maarten

Voor welke wand, bodem, deksel en handvatten gaat u?

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Fissler

Fissler kopen?
Het merk Fissler werd in 1845 opgericht en heeft inmiddels een succesvolle geschiedenis opgebouwd van meer dan 170 jaar. De kookpannen en snelkookpannen van Fissler behoren tot het allerbeste kookgerei dat tegenwoordig verkrijgbaar is. Rond 1995 ontwikkelde Fissler de revolutionaire Cookstar bodem, hiermee werd een optimale balans gevonden tussen warmtegeleiding en warmte vasthouden. De Cookstar bodem geeft de mogelijkheid om de kookpannen op elke warmtebron te gebruiken, inclusief inductie.
Fissler bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een ruim assortiment Fissler pannen. In ons assortiment vindt u Fissler bakpannen van de series Original-Profi, Ceramic Comfort, Crispy Steelux en SensoRed. De koekenpannen zijn afhankelijk van de serie te verkrijgen met of zonder anti-aanbaklaag. Voor het bereiden van gerechten in een kortere tijd zijn de snelkookpannen van Fissler uiterst geschikt. De snelkookpannen van Fissler zijn te verkrijgen in de series Vitaquick en Vitavit en in diverse groottes van 2,5 liter tot 10 liter. Bestel de pannen van Fissler eenvoudig online op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht.