Miss Moka Evolution

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Forever Miss Moka Evolution

Forever Miss Moka Evolution kopen?
Met de Forever Miss Moka Evolution zet u niet alleen op een authentieke manier koffie, u kunt ook gebruik maken van koffiepads, met het extra bijgeleverde inzet. Handig, als u een keer geen versgemalen koffiebonen bij de hand hebt. De werking van de percolator blijft onveranderd. Deze mokapot werkt zowel op gas, elektrisch, keramisch en halogeenfornuis. Vul simpelweg het waterreservoir met water en de filterinzet met bonen of een pad, zet op een warmtebron en binnen enkele minuten heeft u heerlijk verse koffie.
Forever Miss Moka Evolution bij Kookwinkel Oldenhof
Deze mokapotjes of percolators vindt u uiteraard in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Kom langs en laat uzelf adviseren door onze koffie-experts. Plaatst u uw bestelling online? Vanaf 30,00 euro wordt uw bestelling gratis verzonden. Een bestelling die u voor 22:00 uur plaatst heeft u de volgende dag in huis, mits op voorraad. Zo geniet u ook snel van de heerlijkste zelfgemaakte Bialetti espresso.