Fred

Fred

De producten van Fred zijn leuk om cadeau te geven en te krijgen. De innovatieve producten voor dagelijks gebruik zijn humoristisch, uniek, praktisch en toveren een glimlach op uw gezicht. Van keukenaccessoires tot leuke gadgets voor kinderen. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u het gehele assortiment van Fred.
Fred

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Fred

Fred kopen?
Het Amerikaanse merk Fred bestaat uit een team van designers en productontwikkelaars allemaal met verschillende achtergronden en creatieve input, ook werken ze met productdesigners van over de hele wereld – van Amerika en Europa tot China en Thailand. Zo ontwerpen ze eigenaardige keukenaccessoires en leuke gadgets met een twist. De innovatieve producten voor dagelijks gebruik zijn humoristisch, uniek, praktisch en toveren een glimlach op uw gezicht. Uiteraard worden de producten van de hoogste kwaliteit gemaakt en altijd met de consument in gedachte. Van keukenaccessoires zoals pizzasnijders en pollepels tot gadgets zoals een telefoonstandaard of een grappige deurstop, al de Fred producten zijn ook ideaal om als cadeau te geven!
Fred bij kookwinkel Oldenhof
Met bijzondere, leuke designs en materialen van hoge kwaliteit zijn de Fred producten niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook ontworpen om dagelijks gebruikt te worden. De functionaliteit komt in elk product terug waardoor ze altijd gemakkelijk te gebruiken zijn. Denk aan de pizzasnijder in de vorm van een poppetje op een eenwieler, het samurai zwaard taartmes, de walvis afgiethulp en de Cheese Degrees kaassnijplank waarmee uw perfecte stukjes kaas snijdt. Ook maakt Fred leuke thee-eieren, muffinvormen en flesopeners. Kom langs in één van onze kookwinkels of online via www.kookwinkel.nl voor ons assortiment van Fred gadgets. Ook voor vragen en advies staan onze collega’s u graag te woord in onze kookwinkels of via onze klantenservice.