Global sfeerfoto

Global

Sinds 1983 maakt het Japanse Global messen die uit één stuk bestaan. In de collectie van Global vindt u naast het koksmes ook een fileermes, groentemes, broodmes en kaasmes. Global staat garant voor een hard staal dat opmerkelijk lang scherp blijft.
Global sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Global

Global kopen?
Al sinds de jaren ’80 zijn Global messen met de kenmerkende zwarte kuiltjes in het heft geliefd bij zowel professionele koks als thuiskoks. Global messen worden geroemd om hun moderne strakke vormgeving, lage gewicht door de holle heften, langdurige scherpte en het eenvoudige onderhoud. Aan de basis van het succes staat het speciaal door Yoshikin, de fabrikant van Global messen,ontwikkelde staal CROMOVA 18. Deze staallegering van staal chroom, molybdeen en vanadium is zeer hard waardoor de Global messen erg dun en ook heel scherp te slijpen zijn, om vervolgens hun scherpte zeer lang vast te houden.
Global bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie aan Global messen voor iedere snijtaak in de keuken. De G-Serie vormt de basis met onder andere koks-, vlees-, en broodmessen. De GS-Serie bestaat uit speciale messen en gereedschappen zoals spatels en pincetten. De GSF-Serie omvat de kleine schil- en tourneermesjes, allen voorzien van een verzwaard heft voor een optimale ergonomie. De messen uit de GF-Serie zijn nagenoeg gelijk aan de messen uit de G-Serie, echter zijn de GF-messen voorzien van een extra verzwaard heft. Naast messen bieden wij van Global ook een collectie messenblokken, messenmagneten en aanzetstalen. Wij geven u zowel in onze kookwinkels als via onze website en klantenservice het beste advies over Global messen.