Gobel

Gobel

Het Franse Gobel maakt bakvormen van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Dit zorgt voor een optimale warmtegeleiding en -spreiding, waardoor uw bereiding gelijkmatig gaart en bruint. De Gobel collectie bestaat uit taartvormen, savarin- en tulbandvormen en bakvormen voor brood en quiches.
Gobel

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Gobel

Gobel kopen?
Het Franse Gobel maakt bakvormen van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Dit materiaal zorgt voor een optimale warmtegeleiding en warmteverdeling waardoor de bereiding gelijkmatig gaart en bruint. De bakvormen van Gobel zijn voorzien van een speciale coatinglaag, dit zorgt voor een eenvoudige lossing van de inhoud en zijn gemaakt van staal. Hierdoor zijn de vormen extra stevig en hebben ze een lange levensduur.
Gobel bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een ruime collectie Gobel producten aan. De collectie bestaat onder meer uit taartvormen, tulbandvormen en bakvormen voor onder andere brood en quiche. De bakvormen van Gobel zijn te verkrijgen in ronde, vierkante en rechthoekige vormen met een losse of vaste bodem. Voor het bereiden van een pudding of bakken van de perfecte brioche zijn er in het assortiment van Gobel speciale bakvormen te verkrijgen. Bestel de bakvormen van Gobel eenvoudig online op www.kookwinkel.nl of bekijk het assortiment in één van onze kookwinkels.