Gude koksmes sfeerfoto

Güde

In 1910 opent Karl Güde zijn eerste messenmakerij in Solingen, een gebied in Duitsland dat bekend staat om haar bijzondere reputatie voor messen van hoge kwaliteit. Güde smeedt en slijpt alle messen met de hand om deze daarna te voorzien van een op maat gemaakt heft.
 
Gude sfeerfoto
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Güde

Güde kopen?
In 1910 opent Karl Güde zijn eerste messenmakerij in Solingen, waar hij zich vestigde tussen meer dan 9000 andere messenfabrieken. Mede door de bedrijvigheid van de messenmarkt in Solingen, ontstond er een bijzondere reputatie voor messen van hoge kwaliteit. Van begin af aan staat het leveren van die kwaliteit voor Güde dan ook voorop. Dit bereikt Güde oor alle messen met de hand te smeden en stuk voor stuk met de hand te slijpen en te voorzien van een op maat gemaakt heft. Al 4 generaties lang is het continu leveren van deze kwaliteit de drijfveer van Güde. De beste Güde messen koopt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.
Güde bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u het grootste assortiment Güde messen van Nederland. Van schilmes tot broodmes en van aanzetstaal tot keukenschaar. Güde maakt messen in diverse lijnen die voornamelijk van elkaar verschillen door het materiaal van het heft. Zo vindt u bij kookwinkel Oldenhof messen van Güde met een kunststof, olijfhouten of eikenhouten heft. Laat u inspireren door de Güde collectie in één van onze kookwinkels of kijk op www.kookwinkel.nl. Onze collega’s staan in onze winkels en via onze klantenservice voor u klaar om u te adviseren over uw nieuwe keukenmessen.