HK Living sfeerfoto

HK Living

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een selectie van de producten van HK Living. Wij bieden u bekers, mokken, borden, schalen en kommen én overige accessoires. De meest bekende series is de 70's serie, gebaseerd op de serviezen uit de jaren '70.
HK Living sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

HK Living

HK Living kopen?
HK Living is een lifestylemerk uit Nederland. Hoewel het bedrijf nog geen tien jaar bestaat heeft het in de afgelopen jaren stevig voet aan de grond gekregen in de internationale woonmarkt. HK Living probeert steeds vernieuwend en vooruitstrevend te ontwerpen en zo voorop te lopen op het gebied van lifestyle en inrichting. Door deze vernieuwende houding heeft het bedrijf verkooppunten in ongeveer 40 landen en wordt het geroemd om het kenmerkende Dutch Design.
HK Living bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof is een selectie gemaakt uit de uitgebreide catalogus van HK Living. De serie die het meest vertegenwoordigd is, is gebaseerd op het aardewerk en steengoed uit de jaren ’70, met in elkaar overlopende kleuren en kleurcontrasten. Deze serie strekt van Espresso- en Cappuccinomokken tot mokken zonder oor, yoghurtschaaltjes en ontbijt-, diner- en dessertborden en wordt naast het kleurgebruik gekenmerkt door de grillige vormen. Aanvullend zijn er ook artikelen die u voor de inrichting van uw keuken of eetkamer kunt gebruiken. Zo is er een fruitmand van gevlochten bamboe en een houten opbergstelling. Door de glazen karaf en de aardewerken opschepgerei kunt u ook de eettafel extra sfeervol maken. Uw eten kunt u serveren in een van de fraaie, grote serveerschalen. Bekijk onze volledige collectie HK Living op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.