HK Living sfeerfoto

HK Living servies

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een selectie van de producten van HK Living. Wij bieden u bekers, mokken, borden, schalen en kommen én overige accessoires. De meest bekende series is de 70's serie, gebaseerd op de serviezen uit de jaren '70.
 
HK Living sfeerfoto
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

HK Living servies

HK Living servies kopen?

HK Living is een lifestylemerk uit Nederland. De afgelopen jaren heeft het merk stevig voet aan de grond gekregen in de internationale woonmarkt. HK Living probeert steeds vernieuwend en vooruitstrevend te ontwerpen en zo voorop te lopen op het gebied van lifestyle en inrichting. Door deze vernieuwende houding heeft het bedrijf verkooppunten in ongeveer 70 landen wereldwijd en wordt het geroemd om het kenmerkende Dutch Design.

HK Living serviessets

Van veel van de HK Living producten zijn er met zorg serviessets uitgezocht. Hiermee geeft u uw interieur die extra aandacht en passen de kleuren perfect bij elkaar. Vanwege de aard van het productieproces is elk product qua kleur en vorm uniek. Per item kan een subtiel (kleur)verschil zichtbaar zijn, hierop hebben wij helaas geen invloed.

Kan het HK Living servies in de vaatwasser?

Ja, het HK Living servies mag in de vaatwasser. Het materiaal waarvan het grootste gedeelte van het HK Living servies is gemaakt bestaat uit aardewerk en steengoed. Hierdoor zijn deze serviessets vaatwasmachinebestendig.

HK Living servies bij kookwinkel Oldenhof

Bij kookwinkel Oldenhof is een selectie gemaakt uit de uitgebreide catalogus van HK Living. Zo zijn er artikelen te vinden die u voor de inrichting van uw keuken of eetkamer kunt gebruiken, zoals schalen en voorraadpotten. Ook is er gedacht aan glazen karaffen en aan aardewerken botervloten zodat u ook de eettafel extra sfeervol kunt maken. Uw eten kunt u serveren in een van de fraaie, grote serveerschalen.

70’s serie van HK Living

De HK Living serie die het meest vertegenwoordigd is in ons assortiment, is gebaseerd op het aardewerk en steengoed uit de jaren ’70, met in elkaar overlopende kleuren en kleurcontrasten. Deze serie strekt van Espresso- en Cappuccinomokken tot mokken zonder oor, yoghurtschaaltjes en ontbijt-, diner- en dessertborden en wordt naast het kleurgebruik gekenmerkt door de grillige vormen. Bekijk onze volledige collectie HK Living op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.