Horl header

Horl

Hèt familiemerk uit het Zwarte Woud in Duitsland. De slijpers van Horl bieden u maximale veelzijdigheid met onder andere verwisselbare slijpschijven, twee verschillende slijphoeken, diverse houders en prachtige afwerkingen. Creëer in een mum van tijd een hoogwaardig slijpresultaat zonder het gebruik van water.
 
Horl introbeeld
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

Horl

Horl, slijpen met passie
De messenslijpers van Horl maken het voor iedereen mogelijk om correct en met plezier messen te slijpen. Dankzij de innovatieve manier van slijpen, slijpt u ten alle tijden in de correcte hoek. Het mes bevestigd tegen de magnetische basis, blijft keurig op zijn plek wanneer u het slijpsysteem langs het mes rolt. Niet alleen de manier van werken is een plezier, maar ook zeker het uiterlijk van deze messenslijpers mag genoemd worden. Onder andere walnoot-, eiken- en beukenhout afkomstig uit het Zwarte Woud in Duitsland geven deze slijpers en houders hun unieke uitstraling.
Horl bij kookwinkel Oldenhof
Bij Kookwinkel Oldenhof koopt u niet alleen de scherpste messen, maar ook producten om uw messen scherp te houden! De Horl messenslijpers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze winkels. In ons assortiment vindt u de basis slijpers van Horl, maar ook de diverse soorten slijpstenen, displays, houders en accesoires. De slijpers van Horl bestelt u eenvoudig online via www.kookwinkel.nl. Wilt u liever eerst nog advies over de messenslijpers van Horl? Of vindt u het fijn ze eerst nog even in het echt te zien? Kom dan gerust langs in een van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.