Iittala sfeerfoto

Iittala

Volgens Iittala moeten producten altijd toepasselijk, duurzaam en functioneel zijn. De producten van Iittala worden ontworpen om lang mee te gaan en met een tijdloos design. Series, zoals het Iittala Teema servies dat uit 1952 stamt, gaan decennia lang mee.
Iittala

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Iittala

Iittala kopen?
Iittala begon in 1881 als glasfabriek in Finland, een land waar kwaliteit, schoonheid en functionaliteit belangrijke waarden zijn. Het essentiële idee achter Iittala is dat het merk mooie, functionele en duurzame producten wil leveren. Over de vorm, functie en kwaliteit van alle producten van Iittala is goed nagedacht. Stuk voor stuk zijn de producten van Iittala bedoeld voor alledaags gebruik, moeten ze lang meegaan en moeten ze inspirerend zijn. Uw Iittala producten koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Iittala bij kookwinkel Oldenhof
Voor servies, glaswerk en pannen van Iittala bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u onder andere Iittala glazen van de series Essence, Essence Plus, Lempi, Kartio en Ultima Thule. Op zoek naar pannen of servies? Neem dan een kijkje bij de series Tools of Teema. Alle producten van Iittala bestelt u eenvoudig online op www.kookwinkel.nl of koopt u in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Geschikt voor
Reiniging