Glaswerk

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Iittala glaswerk

Iittala glaswerk kopen?
U maakt uw serviesgoed compleet met de prachtige glazen van Iittala. Al sinds 1881 wordt er in het zuiden van Finland glaswerk gemaakt door Iittala. Iittala maakt haar producten met het idee dat het een leven lang mee kan gaan. Zo vindt u producten in de collectie die al ruim 80 jaar op de markt zijn! De glazen van Iittala kenmerken zich door strak design en gebruikersgemak. Zo zijn de verschillende drankenglazen speciaal vormgegeven om de aroma's en geuren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Naast glaswerk om uit te drinken vindt u bij Iittala ook glaswerk om uw tafel die finishing touch te geven. Zo zorgt u mett de glazen waxinelicht houders voor een gezellige sfeer aan uw eettafel of tuintafel.
Iittala glaswerk bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u het servies van Iittala in diverse kleuren. kiest u er voor om uw gehele servies in dezelfde kleur te kopen of combineert u de verschillende kleuren en stelt u zo uw eigen unieke serviesset samen? U kunt ook kiezen voor het Origo servies van Iittala. Met de veelkleurige streepjes is dit servies een echte blikvanger op uw eettafel. Koop uw servies gemakkelijk online, of kom eens langs in één van onze winkels in Hilversum, Amersfoort of Zwolle.