Servies

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Iittala servies

Iittala servies kopen?
Als u op zoek bent naar een degelijk servies dat lang meegaat, dan bent u bij Iittala aan het juiste adres. Het Finse bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, maar verliest daarbij een aansprekend design niet uit het oog. Dit staat in lijn met de filosofie van het bedrijf: geschikt voor alledaags gebruik, maar inspirerend en gemaakt voor het leven!
Iittala servies bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een ruim assortiment Iittala glaswerk aan. U heeft de keuze uit verschillende designs, kleuren en maten. Dankzij het tijdloze Scandinavische design kunt u gemakkelijk verschillende series met elkaar combineren. U kunt uw Iittala glaswerk kopen bij kookwinkel Oldenhof in één van onze winkels in Hilversum, Amersfoort of Zwolle. Onze glaswerk experts geven u graag advies. Of u bestelt gemakkelijk en snel online op www.kookwinkel.nl. Bestelt u voor 22:00 uur? Dan heeft u uw Iittala glaswerk de volgende dag al in huis. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.