Teema

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Iittala Teema

Iittala Teema servies kopen?
Iittala Teema is het meest iconische servies van Iittala. Het ontwerp stamt uit 1952 en is al die tijd relevant gebleven. Meesterontwerper Kaj Franck heeft dit servies ontworpen met de multifunctionaliteit als belangrijkste speerpunt. Zo kan het Iittala teema servies worden gebruikt voor het serveren van eten, maar ook tijdens het koken of voor het bewaren van etenswaren. De Teema serviesstukken kunnen namelijk zowel in de oven, magnetron en vriezer worden gebruikt. Elk serviesstuk uit de Iittala Teema lijn is gebaseerd op de drie basisvormen: cirkel, vierkant en rechthoek.
Iittala Teema bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Iittala Teema. U heeft de keuze uit een grote variëteit aan kleuren, naar het motto van ontwerper Francks: 'kleur is de enige decoratie die nodig is'. U kunt zo verschillende kleuren met elkaar combineren, of een Ittala Teema serviesset kopen in een enkele kleur. Kom langs in één van onze kookwinkels of bestel uw servies online. Wij zorgen voor een snelle, veilige verzending. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.