Witloft

Illy

Zegt u koffie, dan zegt u Illy. Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor onder andere heerlijke koffiemalingen, espressomachines en andere koffie-accessoires. Zo bent u altijd verzekerd van koffie van perfecte kwaliteit.
Witloft

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Illy

Illy kopen?
Illy is een familiebedrijf opgericht in 1933 door Francesco Illy in Triëst, Italië. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van de Illy-familie. Inmiddels heeft het bedrijf internationale bekendheid en meerdere revolutionaire innovaties van de koffie-industrie ontworpen. Zoals het bewaren koffie in blik onder druk, de ‘iletta’, de voorloper van de huidige espressomachine en meer recentelijk is de ontwikkeling van de Iperespresso koffiecapsules. Van de koffieteler tot de consument is bij Illy innovatie, duurzaamheid, ethiek en excellentie van groot belang. Zo zijn er vier gespecialiseerde Illy laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling van Illy koffie en espressomachines. Ook heeft Illy meerdere internationaal erkende certificaten voor kwaliteit en een DNV certificaat voor duurzaamheid gedurende het hele productieproces.
Illy bij kookwinkel Oldenhof
Illy creëert alles voor een perfecte kop koffie: van de koffiebonen tot de espressomachine en het koffieservies. Daarbij zijn duurzaamheid en kwaliteit belangrijke kernwaarden bij Illy. Ze hebben een directe relatie met telers die gebaseerd is op kennis, uitwisseling en groei: zo wordt bij hun Universiteit van koffie kennis uitgewisseld tussen de telers en het bedrijf. Illy koffie en espressomachines worden wereldwijd in 140 landen gebruikt in top restaurants en cafés, bovendien heeft Illy eigen cafés: espressamente illy. Maar ook thuis kunt u genieten van de producten van Illy, zo vindt u bij kookwinkel Oldenhof een selectie van Illy Iperespresso capsules, Illy koffieservies en verschillende espressomachines. Voor vragen en advies staan onze collega’s in onze kookwinkels en via de klantenservice u graag te woord.