Koffie

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Illy koffie

Illy koffie kopen?
Illy is een Italiaanse koffiebrander die zich sinds 1933 specialiseert in espresso. Illy staat wereldwijd bekend om haar kwaliteit en smaak en wordt nog steeds geleid door de Illy familie. De Iperespresso capsules van Illy zijn speciaal gemaakt voor gebruik met de Illy Iperespresso machines, zodat u ook thuis kunt genieten van de perfect gezette espresso. Er zijn verschillende smaken, brandingen en bonensoorten verkrijgbaar als capsules. Zo vindt u dus altijd een koffie die bij uw smaak past.
Illy koffie bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende smaken koffie van Illy, in de welbekende zilveren bussen. Bestel uw favoriete smaak gemakkelijk online, of kom langs in onze kookwinkel in Amersfoort, Hilversum of Zwolle. Onze koffie experts helpen u graag met het maken van een keuze. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u ook cafeïnevrije koffie van Illy. Vanaf een bestelbedrag van € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.