Witloft

Inoxibar

Het Baskische Inoxibar maakt pannen, deksels en andere keukenbenodigdheden. U vindt bij Inoxibar altijd iets wat bij uw kookwensen past.
 
Witloft
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Inoxibar

Inoxibar kopen?
Al meer dan 45 jaar produceert het Spaanse Inoxibar producten naar de wens van de klant. Door te blijven innoveren en onderzoek te blijven doen naar nieuwe materialen, productiesystemen en ontwerpen, blijft het bedrijf een van de toppers in de markt. Dit is dan ook het geheim achter het succes van dit merk. Inoxibar produceert diverse soorten pannen, allemaal toegespitst op het doel waar ze voor worden gebruikt. Naast pannen biedt Inoxibar ook diverse keukengereedschappen aan, van weegschaal en mandoline tot dienblad en theepot.
Inoxibar bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere de pannen van Inoxibar. Bijna alle pannen zijn vervaardigd uit roestvrij staal en zijn afhankelijk van het model pan, geschikt voor het koken, bakken, blancheren, stomen en pocheren van ingrediënten. Ook vindt u bij kookwinkel Oldenhof een keur aan Inoxibar keukengerei. Van antispatdeksel tot weegschaal en van maatbeker tot bakblik met antikleeflaag. Dit alles uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal. Wilt u advies over onze Inoxibar producten? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.