Isomac

Isomac

Isomac maakt koffiemolens cappuccino- en espressomachines. Zij maken koffiemachines voor zowel de commerciële als particuliere markt. Met een Isomac espressomachine bent u ten alle tijden verzekerd van een perfecte kop espresso. 
Isomac

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Isomac

Isomac kopen?
Sinds 1977 ontwerpt en produceert Isomac hoogwaardige espressomachines. Isomac is een Italiaans bedrijf met een grote traditie en kwalitatief goede producten, opgedragen aan alle liefhebbers van espresso. Alle ontwerpen zijn zorgvuldig technisch gevormd en er wordt veelal gewerkt met materialen als roestvrij staal, messing en koper. Naast de Isomac espressomachines biedt Isomac ook koffiebonenmolens, pistons, douchezeven, filterbakjes en pistonuitlopen aan.
Isomac bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse modellen espressomachines en koffiebonenmolens van Isomac met elk hun eigen kenmerken. De espressomachines staan bekend om hun thermische stabiliteit en de perfecte espresso-extractie. Of u nu op zoek bent naar een espressomachine die enkele een goede espresso maakt of dat u ook graag direct thee uit de machine zou willen schenken en melk op wilt schuimen: Isomac kan het u bieden. Onze experts staan zowel online als in de fysieke kookwinkels klaar om u uitgebreid van advies en tips te voorzien. Uiteraard bestelt u eenvoudig en snel via www.kookwinkel.nl.