JCS Joy

JCS Joy

De JCS Joy barbecues zijn moderne, lichtgewicht houtskoolbarbecues vervaardigd uit gerecycled gietaluminium. Door het ontwerp verbruikt u een minimale hoeveelheid houtskool met een maximale warmte-afgifte. De barbecues van JCS Joy zijn verkrijgbaar in diverse maten en eenvoudig mee te nemen. Ideaal voor op de camping of het balkon.
JCS Joy

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

JCS Joy

JCS Joy kopen?
De JCS Joy houtskoolbarbecue is handig, klein en licht van gewicht. Ideaal voor op de camping of op het balkon. Het gepatenteerde design maakt het mogelijk om houtskool bij te vullen tijdens het gebruik van de barbecue. Door middel van de luchttoevoerschuif regelt u de hitte eenvoudig zonder dat u uw product of uw pan hoeft te verwijderen. De JCS Joy barbecue wordt geleverd met een grillrooster en een aantal ringen. De ringen plaatst u op de barbecue naar gelang de grootte van uw pan of wok. Op deze manier is de barbecue multifunctioneel en te gebruiken om te grillen, koken, bakken, frituren en wokken.
JCS Joy bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse formaten JCS Joy barbecues. De JCS Joy werkt zeer eenvoudig, waardoor u direct aan de slag kunt zodra u de barbecue in huis heeft. De JCS Joy is te gebruiken voor grillen, koken, bakken, frituren en wokken en is daarmee ideaal voor in iedere tuin en op ieder balkon. De kleinste versie van JCS Joy is eenvoudig mee te nemen, waardoor u ook op de camping lekker kunt barbecueën. Kunt u ook niet wacht om deze barbecue in huis te hebben? Bestel hem vandaag online in onze webshop en wij bezorgen de barbecue gratis bij u thuis. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze kookwinkels, waar onze collega’s voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Materiaal
Prijs