JCS Joy

Joy Stove

De Joy Stove barbecues zijn moderne, lichtgewicht houtskoolbarbecues vervaardigd uit gerecycled gietaluminium. Door het ontwerp verbruikt u een minimale hoeveelheid houtskool met een maximale warmte-afgifte. De barbecues van Joy Stove zijn verkrijgbaar in diverse maten en eenvoudig mee te nemen. Ideaal voor op de camping of het balkon.
JCS Joy

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Joy Stove

Joy Stove kopen?
De Joy Stove houtskoolbarbecue is handig, klein en licht van gewicht. Ideaal voor op de camping of op het balkon. Het gepatenteerde design maakt het mogelijk om houtskool bij te vullen tijdens het gebruik van de barbecue. Door middel van de luchttoevoerschuif regelt u de hitte eenvoudig zonder dat u uw product of uw pan hoeft te verwijderen. De Joy Stove barbecue wordt geleverd met een grillrooster en een aantal ringen. De ringen plaatst u op de barbecue naar gelang de grootte van uw pan of wok. Op deze manier is de barbecue multifunctioneel en te gebruiken om te grillen, koken, bakken, frituren en wokken.
Joy Stove bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse formaten Joy Stove barbecues. De Joy Stove werkt zeer eenvoudig, waardoor u direct aan de slag kunt zodra u de barbecue in huis heeft. De Joy Stove is te gebruiken voor grillen, koken, bakken, frituren en wokken en is daarmee ideaal voor in iedere tuin en op ieder balkon. De kleinste versie van Joy Stove is eenvoudig mee te nemen, waardoor u ook op de camping lekker kunt barbecueën. Kunt u ook niet wacht om deze barbecue in huis te hebben? Bestel hem vandaag online in onze webshop en wij bezorgen de barbecue gratis bij u thuis. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze kookwinkels, waar onze collega’s voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.